De geschiedenis van Jarmo Keuken spuiterij

Jarmo keuken spuiterij bestaat al zo'n 10 jaar en we hebben in die tijd stappen gemaakt met vallen en opstaan. Door het telkens weer opstaan zijn we nu een sterke onderneming met veel ervaring en totaal niet onbelangrijk een klanten beoordeling van een dikke vette 9,2. Er zijn dus kleine verbeteringen haalbaar, maar ons werk, het resultaat heeft de hoogste waardering gekregen en dat is toch erg belangrijk.

Voorstellen van de persoon achter Jarmo keuken spuiterij

Mijn naam is John Bos, 57 jaren jong en na mijn carrière als beroeps militair ben ik als 21 jarig jochie begonnen in de wonderlijke wereld van spuiten. Als straler en spuiter in de metaal branche heb ik vele jaren gewerkt en in die tig jaren zijn er vele klussen gedaan naast de dagelijkse werkzaamheden. Autootje her en der spuiten, vrachtwagens, meubels en interieur inrichtingen enz. Steeds meer vriendendiensten, met name richting de meubels en interieur.

Uiteindelijk na dik 20 jaar kwam dan eindelijk het idee om een eigen onderneming te beginnen.
Er werd een klein loodsje gehuurd, 2e hands spuit apparatuur aangeschaft en zo werden de eerste klanten naar volle tevredenheid geholpen. In het begin bestonden de werkzaamheden het meest uit spot-repair, dit was het herstellen van kleine deukjes en krasjes op auto's. Door stijgende concurrentie en steeds lager gehanteerde prijzen van die concurrenten, heb ik besloten om mij voor de volle 100% te richten op keukens en meubels. Dit bleek een goede zet, niet alleen vielen de spot-repair concurrenten om bij bosjes door faillissementen, maar bleek de vraag naar een keuken spuiterij erg groot.

Dit succes zorgde ervoor dat het huidige pand te klein werd en ik op zoek moest naar een groter bedrijfspand. Direct achter het vroegere pand stond ons huidige pand en die kwam te huur. Dus knopen door gehakt en voila. Jarmo was verhuist naar de Industriestraat. Een eigen werkplaats, een eigen deur. Niets meer hoeven delen.

Jarmo keuken en meubel spuiterij Anno 2015

Nu na 10 jaar heeft Jarmo heel wat ervaring opgedaan en wat heel erg opvalt is dat de folie/plastic laag van de keukendeurtjes los laat. Sommigen zelfs al na 6 jaar, de meesten na 10+ jaren. Dit is dan ook wel onze expertise geworden in de loop der jaren.

Verder is er een uitbreiding gedaan op gebied van materiaal wat we spuiten. Nieuwste uitbreiding is het spuiten van een echt laagje metaal van Verometal. Dit vloeibare metaal is te spuiten op alle ondergronden. De verschillende metalen zijn Brons, Koper, Messing, Ijzer (corten staal), Gunsmoke, Aluminium en RVS. Op deze website geven wij alle informatie daar over 

Terug naar het blog overzicht

Contactgegevens

Industriestraat 27B
7891 GV Klazienaveen

Telefoon: 0591-769092
 
E- mail: offerte@jarmo.nl
Privacy verklaring

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30- 16.30 uur