Een nieuwe trend: metaal accenten in interieur

Bronzen balken in huis, ijzeren details in de keuken en koperenstoelpoten. Het combineren van verschillende metaal accenten in je huis en tuin past helemaal in de tijd van nu. Maar sommige van deze metalen zijn erg duur of veel te zwaar om te kunnen gebruiken in je huis. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om bepaalde materialen of meubelstukken te verven in deze kleur. Hierdoor krijg je voor een betere prijs toch die luxe uitstraling!

Wat houdt het in?

Misschien lopen de rillingen al over je rug bij de gedachte dat je materialen in huis nep gaat verven. Geen zorgen: erkende metaalspuitbedrijven zoals Jarmo.nl kunnen op elke ondergrond een realistische metaallook aanbrengen. Als je ervoor kiest je keukenkastjes metaal te spuiten, zullen we garanderen dat deze er vervolgens uitzien als metaal, voelen als metaal en de eigenschappen heeft van metaal. Oude keukenkastjes worden als het ware gemetaliseerd. Je hebt overigens de keuze uit veel verschillende soorten materialen, zoals aluminium, brons, ijzer, koper, messing, zink, tin, nikkel-zilver, goud en Gunsmoke.

Waarom metaal spuiten?

Het metaliseren van oude keukenkastjes of meubelstukken brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst zijn bovengenoemde metalen vaak erg zwaar. Hierdoor kunnen ze soms niet verwerkt worden op plekken waar jij dat graag zou willen. Daarnaast loop je het risico dat echte metalen niet gebruiksvriendelijk zijn. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je elke dag in de weer moet met bronzen keukenkastjes! Dat is veel te zwaar en daarom niet handig voor in de keuken. Door lichte materialen een body van metaal te geven, blijven ze handig in gebruik. En dat voor een veel voordeligere prijs dan echt metaal!

Metaal spuiten van Jarmo

Jarmo.nl is een erkend metaalspuitbedrijf. Dit houdt in dat we als gecertificeerd bedrijf deze metalen exclusief mogen verwerken van de fabrikant. Je kunt er dus vanuit gaan dat we op een professionele manier oude materialen kunnen coaten met metaal. Oude materialen zullen dus niet alleen een metaalachtige kleur krijgen, ze zullen ook voelen als metaal en eigenschappen hebben van metaal. Hierdoor ziet niemand dat het eigenlijk geen echte brons, ijzer of nikkel-zilver is. Wil je meer informatie over het metaalspuiten van oude materialen? Neem dan even contact met ons op, want we vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Terug naar het blog overzicht

Contactgegevens

Industriestraat 27B
7891 GV Klazienaveen

Telefoon: 0591-769092
 
E- mail: offerte@jarmo.nl
Privacy verklaring

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30- 16.30 uur