Folie laat los van de keukenkastjes

Heeft u een keuken met folie op de deuren van de keukenkastjes? De folie laat vaak los van de keukendeurtjes, dit is een bekent probleem en wij hebben ruime ervaring in het spuiten van de keukendeurtjes. Wij vertellen op deze pagina graag wat er mogelijk is om uw keuken er weer als nieuw uit te laten zien.

Als de folie los laat van de keuken is het niet nodig om de keuken in het geheel te vervangen. Binnen ons bedrijf kan de folie vakkundig worden verwijderd en zien de keukendeurtjes er na het spuiten weer als nieuw uit. Vooraf kiest u een passende kleur en deze word dan op de keukendeurtjes en lades aangebracht. Dit is een passende, maar vooral goedkopere oplossing om uw keuken eenvoudig te verfraaien.

Keukendeurtjes vervangen wanneer de folie loslaat?

Het vervangen van keukendeurtjes is duur en de kans dat de folie na een aantal jaar weer los laat van de deurtjes is erg groot. Het laten spuiten van de keuken geeft een duurzamer resultaat, is erg makkelijk schoon te houden en geeft een luxere uitstraling. We kunnen de keuken in mat of zijdeglans afwerken. Bijna alle kleuren zijn mogelijk of we brengen een klein laagje metaal aan. Daarnaast is er de mogelijkheid om andere handgrepen aan te schaffen en dit aan ons door te geven. Uw keuken wordt op deze manier vakkundig gerenoveerd en dat zorgt voor jaren extra plezier. 

Folie van de keukendeurtjes laten verwijderen door Jarmo

Laat de folie al los? Dan vertellen onze medewerkers u graag wat de mogelijkheden zijn om het uiterlijk van uw keuken een oppepper te geven. We hebben een eigen klussen team om de keukendeurtjes te demonteren en na het spuiten worden de deurtjes weer gemonteerd en afgesteld. Onze werkwijze is simpel en doeltreffend. 

Bekijk onze werkwijze wanneer u uw keuken wil laten spuiten en de keukenkastjes folie zat bent. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten verwijderen van uw keukenkastjes folie? Neem dan contact op via info@jarmo.nl of kom telefonisch met ons in contact via 06 10527713.

Bij deze keuken laat de folie los en is zelfs gescheurd. Wij hebben de folie verwijderd en de keukendeurtjes over gespoten.

Contactgegevens

Industriestraat 27B
7891 GV Klazienaveen

Telefoon: 0591-769092
Mobiel: 06-10527713 
E- mail: offerte@jarmo.nl

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30- 16.30 uur