Meubelspuiterij | Kasten, tafels en stoelen overspuiten

Meubelspuiterij is zo gek nog niet.
U overweegt uw meubels te vervangen door nieuwe omdat het niet meer aanstaat qua kleur of de stoelen en tafel zijn beschadigd. Eigenlijk is het zonde om weg te doen omdat de kwaliteit ervan nog steeds goed is?Overweeg dan om de stoelen, tafels of kasten over te laten spuiten door Jarmo keuken en meubelspuiterij in een andere kleur.

Een nieuwe kleur doet wonderen voor uw interieur, alles lijkt dan weer nieuw en fris. Bovendien is het veel goedkoper de meubels over te laten spuiten dan nieuwe kopen. Binnen onze meubelspuiterij zijn bijna alle kleuren mogelijk. Als u een voorbeeld heeft, maken wij deze met onze speciale sterke krasvaste verf na en spuiten dit op uw meubel.

Voorbeeld: degelijke houten stoelen kosten toch al snel zo'n honderd+ euro, het spuiten is vanaf 45,00 euro. Afhankelijk van de afwerking voor wat betreft de lak soort. (bv. metallic is duurder)

Zie de foto, de tafel en stoelen waren bruin gebeitst en gelakt. Nu in een grijze kleur over gespoten en zien er dus heel anders uit.

Wilt u weten wat het kost om de meubels over te laten spuiten? Maak foto,s van de te spuiten meubels en mail deze met de afmetingen (L x B x H cm.) naar info@jarmo.nl. Er word dan vrijblijvend een offerte gemaakt die terug gestuurd wordt. Voor meer informatie kunt altijd bellen of langs komen.

Contactgegevens

Industriestraat 27B
7891 GV Klazienaveen

Telefoon: 0591-769092
 
E- mail: offerte@jarmo.nl
Privacy verklaring

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30- 16.30 uur