Keuken laten spuiten

Wilt u geen nieuwe keuken maar toch een andere uitstraling of laat de folie los? Dan kunt u de keuken laten spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een goede oplossing, waarmee deze snel voorzien is van een nieuwe look. Als de keukenapparatuur nog goed is, dan kunt u eenvoudig de keuken een andere kleur geven.

Mogelijkheden keuken laten spuiten

Bij het laten spuiten van uw keuken wordt er rekening gehouden met al uw wensen. U geeft aan welke kleur u graag wil dat wij spuiten en de kastjes worden naar uw wens gespoten. Daarnaast beslist u hoe de afwerking van de keukendeurtjes moet zijn. Hierin kunnen wij u uiteraard wel adviseren.

Misschien is het de wens een keuken te hebben die totaal anders is dan gangbaar, laat dan uw deurtjes en lades spuiten met een combinatie van metaal. Bijvoorbeeld koperen lades en de deurtjes in een bijpassende kleur. Dit wordt dan gedaan op de verometal manier.

Wij kunnen u adviseren over welke kleuren en afwerking geschikt zijn voor uw keuken. De uitstraling van uw keuken word grotendeels bepaald door de kleur op de keukenkastjes. Daarom ziet u direct na het spuiten van uw keuken meteen resultaat, het ziet er heel anders uit!

Nieuwe keuken na spuiten

U heeft meteen een nieuwe keuken na het spuiten. De kapotte folie deurtjes worden bij het keuken laten spuiten eerst ontdaan van de loslatende folie, om vervolgens de lijmresten van de deurtjes te verwijderen en de kastjes nieuw leven in te blazen. U heeft dus helemaal geen nieuwe keuken nodig voor een nieuwe uitstraling. Bij ons kiest u voor een goedkopere optie, dat net zo goed is als een nieuwe keuken. Zo is het keukenkastjes laten spuiten een mooi onderdeel van keukenrenovatie, waarbij u uw bestaande keuken weer een nieuwe uitstraling geeft. Geen nieuwe keuken en duizenden euro's in de kosten, maar dezelfde, vertrouwde keuken met een nieuwe uitstraling en een nieuwe sfeer.

Contactgegevens

Industriestraat 27B
7891 GV Klazienaveen

Telefoon: 0591-769092
Mobiel: 06-10527713 
E- mail: offerte@jarmo.nl

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30- 16.30 uur