Keuken renovatie

Heeft u een keuken waarvan de indeling net even anders moet? U kunt dan besluiten een compleet nieuwe keuken te kopen, wat toch wel duur is. Goedkoper is een aanpassing met gedeeltelijk nieuwe delen en alle fronten over te laten spuiten in de door u gewenste kleur.

Een keuken renovatie met alleen nieuwe deurtjes is ook nog steeds een dure investering, maar renovatie d.m.v spuiten is dan wellicht precies wat u zoekt. In onze keuken en interieur spuiterij kunnen wij uw deurtjes spuiten (renoveren), zodat deze weer als nieuw zijn.

Heeft u een folie keuken waarvan de folie loslaat? Geen probleem,  want de folie kan door ons worden verwijderd. De deurtjes spuiten wij dan in elk gewenste kleur.

Ook komt het voor dat spaanplaat deurtjes/fronten gaan opzetten (dikker worden door vocht inwerking). Vaak kan ook dit hersteld worden, heeft u zo'n keuken kom dan eens langs met een frontje. Zodat wij kunnen zien of het gerepareerd kan worden. Deze reparatie kan alleen uitgevoerd worden als het deel geheel over gespoten word met een dekkende kleur.

Maak gebruik van de 6% regeling schilders. In plaats van 21% betaald u maar 6%. Dit is een tijdelijke regeling tot 2014.

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

Als het niet veel erger is dan op de foto te zien is, is het te herstellen.

Contactgegevens

Industriestraat 27B
7891 GV Klazienaveen

Telefoon: 0591-769092
Mobiel: 06-10527713 
E- mail: offerte@jarmo.nl

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30- 16.30 uur