Keukenkastjes spuiten

Bent u uitgekeken op uw keukenkastjes? Dan kunt u de keukenkastjes spuiten. Hierdoor hoeft u niet de hele keuken te vervangen, maar krijgt hij toch een nieuwe uitstraling. Keukenkastjes spuiten is het proces waarbij wij als gespecialiseerde organisatie aan de slag gaan met uw keukenkastjes, om deze te voorzien van een andere kleur. Daarnaast werken wij alles ook geheel naar wens af. Het keukenkastjes spuiten is een populaire oplossing voor het vernieuwen van een bestaande keuken en dit is niet voor niets. Zo neemt het keukenkastjes spuiten verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste is het spuiten van keukenkastjes uiteraard veel voordeliger dan het vervangen van een keuken.

Nieuwe uitstraling van uw keuken door keukenkastjes spuiten

Het spuiten van keukenkastjes zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling van uw keuken. Deze goedkopere optie is ook zeker een aanrader. Een tweede voordeel van keukenkastjes spuiten, is het feit dat u alle kleuren en afwerkingen helemaal zelf kunt kiezen. Het maakt niet uit welke kleur u wenst, alles is mogelijk. Zo kunt u uw keuken met keukenkastjes laten spuiten een geheel nieuwe uitstraling geven. Daarvoor hoeft u geen duizenden euro's te betalen voor een nieuwe keuken.

Uw keukenkastjes door ons laten spuiten

Als u de keuken graag een andere kleur wilt geven, maar u wilt geen breekwerk en nieuwe apparatuur, dan kunt u de keukenkastjes laten spuiten. Wij doen dit graag voor u en dan geheel naar wens. Het keukenkastjes spuiten is maatwerk, alles voldoet namelijk aan uw wensen. Wanneer u meer wilt weten over het spuiten van de keukenkastjes of u wilt een afspraak maken, dan horen wij graag van u.

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder valt ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Dus ook het overspuiten van uw keuken.

Contactgegevens

Industriestraat 27B
7891 GV Klazienaveen

Telefoon: 0591-769092
Mobiel: 06-10527713 
E- mail: offerte@jarmo.nl

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30- 16.30 uur